19:20

Nu har ni precis kommit hem från farmor och farfar. Amelia har fått på sig pyjamas och nu leker hon. :)
På tisdag ska jag köpa en gåstol till Amelia, hoppas hon gillar den. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu..
Äh jag skriver imorgon istället! God natt. ♥

God morgon fina lördags morgon.

God morgon!
Idag ska jag lägga upp nya bilder på bloggen, checka in dom sen! Amelia har ätit yoghurt så nu sitter hon och leker. Jag är jätte hungrig så jag ska också ta och få i mig något.
Jag skriver ett längre och mer fylligare inlägg senare.
Vi hörs senare! ♥
Haha jag hittade en skiiit gammal bild! HAHA. fjoooooooooortis.....

God morgon fredag!!

Nu är fredagen här igen, så skönt. Amelia sitter här och leker lite, jag börjar bli trött! Igår gick jag och la mig halv 11. Då vaknade Amelia så jag la henne i min säng och försökte få henne att somna men hon låg och gunga med armen så hon fick välling och sen sov hon ända till halv 8. Annars brukar hon vakna 6 halv 7.
Om ett tag ska jag väcka Musse så får jag sova en stund, annars orkar jag inte med dagen. Idag ska vi till Sara och Vera, inte till Johanna. Hon skulle göra annat, men det gör absolut ingenting när vi kan åka till Sara istället!
Nu ska jag äta frukost, lite senare ska Amelia få yoghurt.
Vi hörs senare, ha en bra dag alla! ♥

Damp?

Dampar min blogg för er när ni går in på den?? Meddela mig det isåfall!

20:43

God kväll allihop! Förlåt för att jag inte skrivit något idag men jag har inte suttit vid datan. Idag gick vi iväg till Willy´s igen. Fast denna gång köpte jag blöjor, mat och annat till Amelia eftersom det är den 20de.
När vi var på väg hem så började det regna som sjutton, vi blev ganska så blöta haha. Nu sover Amelia och jag får lite fri tid. Min mormor var här och hälsade på idag! Hon bor i Nora som ligger ca 2 timmar här ifrån så jag träffar inte henne så ofta.
Imorgon har jag inget planerat, vette sjutton vad jag ska hitta på.. imorgon kommer jag och Amelia vara ensamma. Nått måste vi hitta på, vi åker förmodligen till Johanna, Jimmy och lilla Theo om dom inte har någonting för sig! Hoppas inte det.
Imorgon när det min tur att gå upp med Amelia. Snart börjar Criminal Minds, nu säsong så jag säger god natt till er! ♥

20:02

Hej där! Nu har vi alla fått mat i magen, och maten blev kyckling gryta! Suuuper gott var det. Amelia ska snart få välling och sen ska hon sova. När hon har somnat ska vi antagligen kolla på film, undra vad det blir för film.. Nu när vi har box och allt kan vi ladda ner filmer och serier. Good? good as heeell!
Imorgon ska vi iallafall till stan och fixa mitt konto. Vi ska också till Willy´s men det får vi se om vi tar direkt efter stan eller när pappa har kommit hem efter som han är den med körkort. Kan behövas en bil när man handlar flera blöjpaket, barnmat och annat som behövs. Allt får inte plats under vagnen osv. Just nu är det hockey på tv, min bror sitter bänkad där.. ssk - malmö.
Nu ska jag klippa Amelias lugg lite, de hänger ner i ögonen på henne. God natt mina vänner!♥

Kläder - Viasat

Hellu alla. Förut så kom Amelias H&M paket och plinga på dörren, så det fick vi hem med posten. I det var det en jacka mössa och ett par uggs för er som inte vet det. Hon blev hur söt som helst i dom sakerna! Kläderna från KappAhl har jag inte testat ännu, dom har jag precis tvättat elelr rättare sagt så har dom precis torkat. Gubben som satt upp parabolen var här imorse så nu är allt fixat, vilken bra bild vi har nu på television! haha.
Jag skrev att jag skulle åka till stan idag osv, jag trodde det var den 20de idag.. jag var riktigt säker på att det var det också. Jag trodde Almernackan ljög eller något haha. Så vi åker till stan imorgon istället. Hoppas mamma är ledig annars får jag åka med someone else.  Vi ska iallafall ta en promenad till Weda - Willy´s. Vi ska handla maat. Undra vad det blir till middag idag.
 Här är lite bilder.






Jag är super nöjd med allt ihop.!



mobil bloggar

Gud vad trött jag är, snart dags att sova. Imorgon är det Musses dag att gå upp med pluttan. Någon gång imorgon mellan 08.00 - 12.00 kommer någon gubbe hit och sätter upp våran parabol, kommer bli massa kanaler. Bänkad vid tvn typ. Imorgon ska jag till stan med mamma och fixa mitt konto. Vi ska också till willys imorgon, jag ska köpa blöjor och allt sånt. :) Nu säger jag godnatt!

Gissa Kändisen.


Tävling

Tycker inte ni att personer som tror sig lixom att dom är bäst vackrast osv är så jävla irriterande? Jag HATAR sånna människor, fuck vad lack jag blir!! ÅH herregud.
Nu har Amelia ätit, hon fick potatis med rödspetta och så fick hon dricka vatten. Maten är en av hennes favoriter. Nu sover hon äntligen, hon var väldigt trött.
När pappa kommer hem från jobbet tänkte jag fråga honom om vi kan åka och handla, då kan jag samtidigt hämta Amelias KappAhl paket på posten, fast smset om paket numret har jag på min mobil jag hade medans min riktiga var på lagning så måste hålla på o krångla. H&M paketet har inte kommit ännu.. why not? Jag beställde från båda samtidigt. Den kanske kommer imorgon då.




Tänkte starta en tävlig, jag lägger upp en suddig bild på en kändis och så ska ni säga vem det är. All right. Jag lägger upp bild i inlägget efter detta. ♥

Dagens Dummaste nyhet...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13798642.ab
Alltså jävla idioter, så kan man väl inte göra ! :o Herregud vilka dumhuven, man blir trött..

fy sjutton vilket väder

Har precis städat i rummet, det såg ut som kaos där inne. Kläder överallt, men inte längre! Nu är det super fint, dammsuget och clean. :)
Amelia sitter och kollar när hennes pappa och morbror spelar NHL. Hon sitter också och leker.
Idag ska vi inte göra någonting alls, jag ska tvätta. Det blir absolut inte att vi går ut, usch det är ju sånt jädras väder. :o Blää för hösten! Åh det spöregnar..
Här får ni ett Musik klipp en sån här grå och regnig tisdag. Hör av mig ikväll, Ciao♥

Dagens fråga


Är du och Musse fortfarande tsm? <3

Ja, vi är fortfarande tsms. :)

God morgon världen!

Vi steg upp vid halv 7 tror jag det var, jag kollar inte så noga på klockan på mornarna. Idag är jag mycket tröttare än jag var igår morse..det är så jobbigt att vara trött, jag gillar det inte. Fast det är skönt att vara trött JÄTTE trött och så går man o lägger sig och sover som en död. Det är ljuvligt! Haha.
Jag tycker mycket om att få kommentarer, få reda på vad ni tycker och tänker. Så kommentera för sjutton!!
Vad gjorde ni igår??
Idag kan jag börja ta nya bilder eftersom jag fått tillbaka min kära mobil. Skriver mer senare! Hej så länge. ♥
Så blev Fannys header, det ser mycket bättre ut så här än där den sitter nu.. Fannys blogg

.


Måndag 17 oktober.

Åhh vad jag är irriterad just nu! Jag försöker fixa en header till Fannys blogg men det är ju cp svårt, varför har dom gjort allt så jäkla komplicerat ÅÅÅÅH! Äh det får se ut som det gör, det var första gången jag gjorde det på myshowroom. Det duger iallafall för tillfället.

Måste bara berätta, jag har fått tillbaka min mobil nu! Och KappAhl paketet jag beställde har kommit så det ska jag hämta imorgon, hoppas H&M paketet kommer imorgon.

Idag var jag och Amelia nere på stan, jag köpte Brun eye liner och en concealer. Jag köpte också en body och två par strumpor till Amelia på Polarn o Pyret, jätte söta! Vi var med Sara och Vera. Jag köpte också Tipp-ex, jag har skrivit så mycket fel och det ser så himla fult ut i Amelias bok "Första boken om mig". Undra om jag någon gång hört talas om blyertspenna någon gång.. man undrar ju. Nu ser det lite snyggare ut iallafall bortsett från min handstil.
Jag ocg Fanny hade dans träning idag också, grymt härligt! Tränings passet var helt toppen, uppvärmning styrketräning och sen dans dans dans. Varje träning så kör vi en utmaning. Idag hade vi två, sitta i 90 grader mot väggen i 4 min och en annan sak som är jätte svårt att förklara men den var jobbig den också.
Jag längtar tills nästa måndag!
Den 5 november har min kusin avskeds fest eller vad kallar man det haha? han ska åka till New York och börja på en dans skola, han kommer tillbaka om 1 år. Ni kanske sätt honom i LT ?
Nu ska jag logga ut här ifrån, snart dags att sova.. har varit uppe sen halv 7. Imorgon är det min dag med min prinsessa. God natt världen♥

Uppe före tuppen!

God morgon kära läsare, vissa av er är på väg till skolan andra till jobbet, eller så har ni redan börjat. Hoppas ni får en bra dag!
Amelia vaknade halv 7 idag så jag var vaken före tuppen till och med. Vi har ätit frukost, kollat lite på Vakna med The Voise och så har vi också kollat på något som Amelia vill se Bolibompa. Det är en fin morgon tycker jag, jag vet inte om det är kallt eller inte och jag tänkte inte gå ut och känna efter.
Jag höll på att sluta röka, tisdag torsdag gick bra, det blev 2 cigg per dag eller något men på fredagen börja det gå åt tusan så nu är det måndag och nu ska jag inte röka! Íallafall inte fler än 2. Pungt. I'll make it!


Bild tagen med en HTC Wildfire S

Bild på mig och mitt fina barn, dock ser jag ju mindre bra ut.. Sitter ett litet fint munsår där på läppen.. usch jag fick det igår morse.. av vad, från vem?!?! lixom. Har inte haft det på över 6 mån......!

Åh vad jag vill ha tillbaka min mobil! Den är ju på lagning, den höll på att stänga av sig själv ALL THE TIME! Jag höll på att flippa eller jag gjorde det några gånger. Irriterade att saker inte funkar som dom ska!!
Just i detta nu så sitter Amelia och drar ut armen ur ärmen på pyjamasen.. super söt! Hon sitter också o gnäller lite, pratar och skriker. Tror inte hon kan bestämma sig för vilket humör hon ska vara på. Hon kanske har humörsvängningar haha! :) Jo det tror jag, ena sekunden ler hon som tusan och direkt efter kommer ledsna läppen fram!
Hon har ochså börjat att blåsa iväg nappen, ibland skickar hon iväg den långt verkligen. Hon pruttar med munnen och blåser. Helt underbart söt.
Nu ska jag pussa på min prinsessa. Ciao ♥


Allt mellan himmel och jord.

Nu har klockan blivit halv 11, jag och Fanny sitter i köket och håller på med våra bloggar. Lite knepigt, hon har ju myshowroom och det kan jag ingenting om så ja. Är det någon där ute som skulle kunna hjälpa till med hennes blogg?? Skulle uppskattas!
Amelia har sover för natten och imorgon är det min tur att gå upp med henne så jag ska lägga mig runt 12. Idag var Farmor, Daniel och Zabina här. Daniel är Musses bror. Av farmor fick jag 1000 kr och av Zabinas och hennes familj fick jag 500. Av min farbror med familj fick jag 500 och så min mormor 500.
På tisdag ska jag pierca naveln! Äntligen har jag chansen att göra det nu när jag har lite extra pengar.
Den 28 nov ska min mamma och Musse tatuera sig i Solna. Han bokade tiden innan jag fyllt 18 så jag hade ingen tanke alls på att jag redan är 18 den 28de alltså frågade jag inte om han kunde boka en tid till mig med, jag i ett nötskal!!!! Imorgon ska han iallafall ringa tillbaka dit och fråga om den finns en liten plats för mig med. HOPPAS DET! Det är en riktig studio men så jädrans billigt så det är nästan fullbokat! Det har ni väl redan märkt.. vi beställde tid 2 veckor innan jag fyllt år och fick den i slutet på november.. förra gången när Musse skulle tatuera revbenet fick han en tid om 2 månader.
Nog pratat om det. Denna helg har varit mer än bra. :)
Bild tagen med en HTC Desire


God natt folket! ♥

12:02

Jag glömde skriva blogg igår. Igår var Melinda och Zabina här, vi spelade kort och drack lite. Det var väldigt trevligt! Zabina mådde inte bra så dom åkte hem ganska tidigt. Men jag och Fanny fortsatte, vi tog massor med kort!
Idag ska vi ha "kalas" för mig så min släkt kommer hit vid 3. Nu ska jag gå och fixa mig och lite annat.
Hörs senare! ♥

.


Denna dag.

Idag kom min bror och hans tjej hit, dom bor ju i dals-ed.. 6 timmar här ifrån. Roligt att träffa dom igen! Idag har vi umgåts, städat och ätit middag. Till middag bestämde jag att vi skulle äta tacos! Muuums, det satt riktigt fint.
Av Mattias och Sofia fick jag två par tights. Nu lyssnar vi på musik och bara umgås vääldigt mycket. Det är TOPPEN. Snart kommer min farbror hit och ska gratta mig.
Jag lägger upp bild snart på en av mina nya tights!
Här kommer 4 nya bilder på Amelia, tog dom idag. Nya kläder och mössa.






Är hon inte underbar? Världens finaste människa. ♥

Dålig dag.

Usch, det har verkligen inte blivit en bra start på dagen.. jag mår inge bra alls! Festen och de blir förmodligen flyttad till imorgon istället.
Jag orkar inte skriva mera nu, vi ska iallafall iväg till bvc nu. Skriver ikväll eller något.

Party and party and party...

Nu har denna dag också sprungit förbi. Läkarbesöket gick bra efter det åkte jag och Melinda hem till mig. Vid 16.00 tiden så kom Melindas pojkvän också, killarna satt och spelade NHL. Jag har fixat och donat lite här hemma inför imorgon, jag rensade även min garderob. Det vart 3 fulla kassar som jag ska slänga. Så mycket kläder man samlat på sig under det 2 senaste åren som jag inte ens tycker om.. Nu är det iallafall ordning och reda.
Morgondagen blir väldigt stressig, som tur är så är det Musses tur att gå upp med Amelia när hon vaknar. Skönt att få ta igen sig 2 dagar sen är det min tur igen. Det är så vi kör, två dagar var. Det funkar perfekt!
Iallafall.. imorgon ska vi till bvc, Amelia ska få en spruta i armen emot TBC. Alltså ska jag upp halv 10 - 10, får se om jag duschar innan eller efter bvc. Det blir städning städning och att plocka iordning.. planera och jaa satan i gatan.
Det blir nog att vi går till Stanleys. Jag skriver imorgon när jag har tid! Lägger även ut min outfit.

Over and out, pease. ♥

God morgon!

Vilken vacker morgon det verkar vara! Väldigt kallt bara, 4+ står det på termometern. Jag har inte varit ute inte äns på balkongen för att känna hur kallt o rått det är. Usch.. jag stannar inne.
Jag måste snart göra mig iordning, min kusin Melinda ska till sjukhuset och hon ville att jag skulle följa med.
Idag vaknade Amelia halv 6, hon åt inte så mycket välling igår innan hon somnade så det var väl därför hon vakna så tidigt. Nej nu måste jag hoppa in i duschen, det tar ett tag att duscha för mig.. Jag tappar såå mycket hår så jag vägrar att duscha kroppen och håret samtidigt.. lär väl bada i hår om jag gör det.. uuuuusch. Så jag tvättar håret efteråt och sen ska jag lägga hår inpackning och smörja mig och jaaa det tar ett bra tag innan jag är klar. Hoppas ni får en toppen dag! :) Hörs senare. ♥

Shoppat!

Denna kväll har jag hjälpt Fanny med att starta en blogg, och det var faktiskt min ide. Så vi får se hur det går men det går nog bra! Kolla gärna in hennes blogg klicka HÄR.
Jag har beställt lite kläder till Amelia.
Beställde även kläder från KappAhl.

Me loves leopaaard!!















Och såklart har Amelia också en leopard kofta!


Fotona tagna med en HTC Wildfire S.

Onsdag

Helluuu alla där ute! Just nu sitter jag med Amelia i knät och äter chokladboll. Mycket goott! Amelia följer chokladbollen från bordet till min mun.. mycket fascinerande.
För ett litet tag sen så kom vi hem från stan. Igår var jag som jag sa barnvakt åt Cailey så hon ville gå in på leksaks affären (dom bor nere i stan) och då hittade jag en leopard!! Så jag var tvungen att åka ner idag och köpa den ;)
Vi åt även på donken, vi..? Jag, Andreas och Fanny. Amelia var också med SÅklart. :)
Jag har också köpt en body med matchande byxor dom valde Andreas, 2 par strumpor ett par raggsockor och en mössa till Amelia. När jag får min föräldrarpenning ska jag iväg och köpa en åkpåse till pluttan, den jag funderar på att köpa är den HÄR. (En röd)
Idag ska jag ta massor med kort. Hej då så länge! ♥

Födelsedaaag.

Nää-ä jävla skit också! Jag glömmer bort bloggen jämt nu för tiden... :( jag ska försöka bli bättre!

Igår fyllde jag äntligen 18 år! Så himla skönt. Fast det känns ingen skillnad. Det brukar det inte göra.. iaf inte för mig.
Jag fick:
Klackskor (as snygga!)
♥ Klocka.
♥ 2 halsband.
♥ Linne.
♥ En sten med text på.
♥ 500 kr.
♥ Mascara.

Jag blev super nöjd, nu är det bara 1 år kvar tills nästa födelsedag. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hah.. väntar aldrig för länge, jag tycker att man väntar och väntar hur länge som helst på något 'gott' ....
På fredag ska jag ha party och ut på krogen! Jag är pirrig.. krogen... sheet... :( läskigt, ställe man aldrig varit på
och vet hur det är haha.
Men det blir nog bra, jag har vi mina älskade vänner vid min sida. :)
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ta hand om min fina lilla älskling! Vid 6 tiden så åkte jag till Jenny och var barnvakt åt Cailey, vi åt ute lekte lite och spelade Wii. Ganska skönt endå.
Nu är jag trööött. Jag ska snart hoppa i säng, hoppa? nej inte hoppa, jag ska gå och lägga mig. :) Så är det.
God natt världen! ♥