Äntligen är värmen tillbaka!

Jag och min familj har varit hos min älsta bror nere i Ed. 40 min ifrån Norges kräns. Åmål.
Det har varit en toppen helg! Det var så himla skönt att komma bort ifrån Södertälje ett tag. Ed är en ganska så liten stad, inte så många invånare där, men guud vad det var mysigt där! Skulle lätt kunna flytta dit. Inga sirener nån gång, inget skräp, klotter, otrevliga människor, ohjälpsamma personer osv. Det var helt fantsastiskt. Hur lugnt som helst, där kunde man verkligen vila själen o tömma huvudet ordentligt. Området där min bror och hans tjej bor är ett radhusområde. Jätte fina radhus! JÄTTE BILLIGT! Alla hälsade på alla och man kunde lämna cyklar, vagn, kläder, cigg osv ute hur länge som helst det var ingen som snodde. Man fick ha ALLT ifred. Synd att inte Södertälje är så, hade man lämnat ett ciggpaket ute skulle den vara borta efter 5min. Sorgligt. När vi skulle svänga av motorvägen i Södertälje så susade det förbi en abulansbil med sirener, Oj då! Efter 5min i Södertälje så kommer det.. Och senare på kvällen när man satt på balkongen så hörde man sirener igen. Jag blev irriterad. Det tar ca 6 timmar att åka ner dit. Det gick lite bättre med Amelia på nervägen, då sov hon i princip hela tiden. Däremot på hem vägen då grät hon mest, stackarn. Det var så varmt och klibbit. Vår AC är tyvärr trasig.. Men annars gick allt super.

Idag har vi allihoppa varit nere i Weda. Vi var först inna på Babyland, där köpte jag ett parasol till vagnen (Rosa) Speldosa mobil Pingu till sängen. En skötväska och en liten speldosa med tummen till vagnen. Jag älskar att köpa grejer till henne! Sen gick vi till Willys, köpte Baby Semp och lite sånt. Nu är vi bara hemma och tar det lugnt.

RÖSTA RÖSTA

KOM IGEN ATT RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING
Glöm inte 5 stjärnor, kom igen kom igen. Ni är bäst !

Love CHANEL


Rösta på min klänning!

Jag får nog börja blogga igen för min design och header kommer nog inte bli klart på ett tag.
Utanför fönstret bara ÖSER det ner regn. Det har regnat mest hela natten. Varför slutar det aldrig? hur mycket kan det regna egentligen? Amelia och Pappa Marcelo ligger och sover. Amelia ligger på min sida av sängen och älsklingen på sin sida. Det är ändå mysigt att ligga och sova i ett mörkt skönt rum och höra regnet utanför smattra mot fönstret o fönsterbläcket.
.
Den här tiden som jag inte har skrivit något har Amelia växt såå mycket! Jag ska skriva en 2 månaders lista till er. Med alla hennes framsteg och bara visa vad duktig hon är, min lilla ängel. Jag har också tagit massa nya kort, spännande. Filade alla Amelias naglar för en liten stund sen, hon låg på min vänster arm så nu darrar den som en idiot och jag kan knappt skriva med den handen haha. Imorgon ska vi åka till min älsta bror som har flyttat till sin tjej i Ed. 40 min från Norges gräns, eller om ni helldre vill så ligger det ganska nära Åmål. Ni vet Fucking Åmål haha. Just kidding.
.
Hmm mer då.. Man kan tävla på Nelly.com om massa fina priser, då gör man en klänning och så får folk rösta på den dom tycker är finast. Jag har gjort en klänning, och skulle bli riktigt glad om ni hjälpte mig att rösta på den. Den är precis här ovanför, neranför headern. Och där kommer den sitta ett tag framöver så RÖSTA RÖSTA vänner.
Nu måste jag kila, ha det så bra! ♥

8 juni 2011

Förlåt för dålig uppdatering, jag tänkte blogga ordentligt igen när min nya design och header är på plats! Hoppas det är snart. Ni kan ju fortfarande hålla koll lite då och då för jag kommer säkert skriva något innan men annars hörs vi om ett tag!