Elmegyek jövő nyáron Magyarországra és akkor én nem megyek vissza Svédországba. ♥

SJUK!

Det är så himla jobbigt och tråkigt att vara sjuk.. :( Orkar inte skriva blogg eller något.
Faaan vad jag är ledsen :'( imorgon åker hela min släkt på pappas sida till Ungern, pappa Andreas och Fanny åker på fredag.. Jag mamma Musse o Amelia ska inte åka iår och jag har sjuuukt största paniken och ångesten fyfaan jag vill åka!! Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig, jag vill flytta till dit till Ungern. Hem ljuva hem - Otthon édes Otthon♥
Hoppas jag blir frisk snart iallafall så något är bra.. Amelia ligger på sängen i magläge och tränar, när hon ligger där brukar hon skrika massvis. Inte gråtskirika utan bara AAA typ aaas söt! ♥
Jag skriver mera ikväll om jag får tillgång till datan och om jag orkar. Ciao♥




Film time

Tyvärr blev städningen inte av idag utan det blir direkt när vi vaknat imorgon! Istället så åkte jag och spelade mini-golf med Johanna Jimmy och Theo, det var 3 andra killar med också.. Jimmys komipsar. Jimmy är min älsta brors barndomsvän. Min också kan man säga, jag har känt han så länge jag minns. Just nu håller jag på att ladda ner tre skräck filmer som vi ska ta och kolla på denna fina kväll.. inte alla tre förstos men tog tre så finns det att välja mellan om ena skulle vara dålig eller så. Om Johanna får sina pengar på måndag så ska vi ringa till badhuset och fråga om babypoolen är ledig och hur länge om den är ledig så åker vi och badar då! Vi ska även ta en golfrunda igen. Nu är ena filmen klar, bara att vänta på dom andra två men det går nog snabbt.

Nu blir det film! Godnatt.
Puss&Kram
Från oss♥

Så himla tråkigt..


Länkbyte!

Nu emellan veckans blogg i torsdags och nu på måndag så har jag ett länkbyte.
Kolla in denna blogg. Det här är de sista länkbytet jag lägger upp, sen slutar jag med länkbyten.
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
Ciao♥

Norge i chock..

Det vart lite sent igår kväll, vi kollade på en film. Filmen heter Rango och det var jätte bra och rolig! Den rekomendear jag.
Imorse vaknade Amelia vid 5 tiden, då gick vi upp hon fick en ny blöja och mat sen satt vi och kollade på bolibomba.
Jag vet inte riktigt när hon somnade igen, kollade inte på klockan.. men jag tror det var runt 7. Hon var vaken igen kvart i 10.
Amelia äter puré varje dag till lunch och hon tycker det är jätte gott, första skedarna spottar hon ut men det är väl vanligt? Har hört från någonstans att ca 16 skeden vänjer dom sig vid smaken eller något, kan ha hört fel.. vad säger ni?
Juste, vissa av er som inte har läst om min förlossning kanske skulle tycka det var intresant? Jag vill iallafall höra om eran förlossning, berätta om den MER än gärna!! Klicka HÄR för att komma till förlossnings inlägget. ♥
Herregud! Fick nyss reda på vad som hänt i Norge! Fruktansvärt. :( Läs om det HÄR ..
Här är nya bilder på min lilla princess 






Hon trycker in hela näven i munnen. Sötan!

Nu vaknade lillskruttan, vi hörs sen.
Puss&Kram
Från oss

Blixtar och dunder.

Gud så trött jag är och jag har även ont i huvudet.. Om ett litet tag ska jag ta en powernap sen ska jag ta en skön dusch. I onsdags så glömde Johanna en av hennes påsar här, den sprang jag ner med till centrum för inte så länge sen, det var skönt att komma ut o röra på sig lite. Varmt är det! Men jisses vilket väder det var igår kväll, blixtra och åska som attan.. imorse vid halv 6 tiden så öste det ner regn och det mullra förfullt. Måste erkänna att åskan är riktigt läskig. Jag skriver mera senare efter duschen och så hoppas på att jag är lite piggare då. Ni ska även få bilder då!

Puss&Kram
Från oss♥

Veckans blogg avslutat!

Nu har jag dragit vinnaren till veckans blogg och det blev Kristin. Grattis grattis! Klicka på hennes namn för att komma till bloggen.
Amelia somnade vid 20.00. Efter hon ätit fått ny blöja och på sig pyjamas satt vi på Toy Story 3, den var jätte bra! anyway.. så ville hon inte alls kolla, jag fick stå upp med henne och för att inte bara stå så började jag vagga henne fram och tillbaka, hon låg inte så som ni tror hon gillar inte att ligga ner i famnen som man har en nyfödd bebis nejnej absolut inte! Utan så här låg hon och somna så fint, hon brukar ofta somna om man håller henne så här tro det eller ej. Mitt lilla liv 
Nästa veckans blogg tävling lägger jag upp på måndag!
Det blev tyvärr inget badhus idag, det får bli runt den 25 istället!
Snart ska jag kolla på the killing, 22.30 börjar det. Brukar ni också kolla på det?
Godnatt mina fina läsare. 

12:43

Idag vaknade jag och Amelia halv 12, eller Amelia vaknade sen väckte hon mig. När vi var uppe ur sängarna bytte jag hennes blöja sen fick hon smaka på morots purén. Ja det blev ganska många ansikts uttryck i början haha. Efter några skedar så tror jag nog att hon började gilla det. Imorse när vi var uppe vid halv 8 ungefär så fick hon smaka på banan och persika, det var gott!
Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske åka till Johanna och Theo fast.. dom bor inte i ett så 'fint' område om man säger så, Ronna haha. Jag vågar nästan inte åka dit med Amelia men det ska nog gå bra!
Glöm inte bort att anmäla dig till veckans blogg, ni har fortfarande tid på er. Drar en vinnare ikväll!

Usch vilket jädras väder.. :(




Såhär brukar hon sitta i sin babysitter. 



VECKANS BLOGG

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg!
Jag lottar ut en vinnare imorgon.
För att anmäla dig, klicka HÄR.

Puré

Oj det blir en sent och det ända inlägget idag.. har varit fullt upp hela dagen.
Imorse så gick jag och min bror bort till willys för att shoppa lite blöjor osv. Där träffade vi Johanna och lilla Theo som vi hade bestämt att vi skulle göra. Det tog 1 och en halv timme kanske, jag köpte puré till Amelia morotspuré och majspuré jag köpte även efterrätt som va banan och persika. Johanna och Theo följde med oss hem för jag Andreas och Amelia skulle iväg till Hovsjö lite senare till Fannys mormors sommarstuga och grilla. När vi kom hem fick Amelia smaka på majspurén och det verkade inte alls som att hon tyckte det var äckligt. Hon gjorde inga miner alls. Hon var så söt när hon åt, hon hade till och med puré i näsan när vi var klara haha, sötan.
Imorgon ska hon få puré igen, jag längtar faktiskt! hihi
Det tog nästan 2 timmar innan vi hittade till Hovsjö koloniområde. Fy fasiken! Vi gick runt nästan hela Hovsjö för att Fanny sa helt saker till Andreas och han var ju inte den bästa på att förklara vart vi var heller haha. Till slut tog jag telefonen och då gick vi raka vägen till dom, ni vet .. killar alltså haha. Nej men dom är bra på så mycket annat. Forskare har ju kommit fram till att kvinnor är mycket smartare än men och tänker på ett helt annat sätt.
Nu måste jag gå och tvätta mina fötter, Gud så smutsiga dom är! Så blir det om man har slipp in och som desutom är trasiga haha! Måste köpa nya när jag får pengar.. Godnatt! 

Med min lilla nalle (mobilen) säger jag godnatt! hihi

Det blev ingen toy story idag det får bli någon annan dag, imorgon kanske. Nu sitter vi och kollar på Ghost Wisperer, tv 4+ varje tisdag klockan 22.00. Innan det kollade vi på super nanny ja jag tror att det heter så. Mina ben är nyrakade och lena, skön känsla. Mitt lilla hjärta somnade väldigt tidigt idag så hon lär nog inte sova så himla länge imorgon bitti, hoppas att det inte blir för tidigt bara. Jag måste gå och lägga mig snart. Hoppas att amelia inte vaknar på fel sida imorgon (som man så fint säger) och är grinig för vi ska nämligen iväg till willys i weda med johanna och theo. Vi ska köpa blöjor, våtservetter osv. Dags för det nu när barnbidraget kommer. Nu ska jag fixa mig klar för sängen, min kära stor säng! God natt loca peoples! Hörs imorgon. <3

Stan

Nu har vi precis kommit hem, tatueraren på downtown har semester till den 9 augusti men vi var på house of pain och frågade hur mycket det skullr kosta med en stjärna och dom sa runt 700-800 kr. Men dom tatuerar inte folk som är under 18, lite surt men Musse känner någon som tatuerar så ska fråga honom. Jag orkar inte vänta ända tills 10 oktober då jag fyller 18 haha. På house of pain tog jag min piercing i tungan. Det fåt nog bli hål i naveln istället när jag fått mina pengar.
Nu ska jag hoppa in i myskläder och gosa med Amelia, när mamma och min bror kommer hem från affären ska jag och fanny raka benen. Ikväll ska vi kolla på Toy story 3! Är den bra? Har hört från många att den är dålig, upp till bevis nudå. Hörs senare, puss&kram ♥
Ute på äventyr. ♥

Länkbyte!

http://esundell.bloggplatsen.se/
http://esundell.bloggplatsen.se/
http://esundell.bloggplatsen.se/

what goes around comes around

Vissa människor är bara för mycket, ni tror ni vet men ni har TOTALT fel! -.-
Ta hand om era egna liv istället.. om ni har ett vill säga.


Idag ska vi iväg till stan, till downtown och fråga hur mycket min tatuering kommer att kosta. En stjärna på handleden. Om den inte kostar för mycket så ska jag boka tid annars får jag göra den nästa månad.
Badhuset blir förflyttat till torsdag eller fredag istället för onsdag. Men det går lika bra iallafall.
Jag ska börja fixa mig nu, jag skriver mer när jag kommer hem. Ciao♥

Dagens citat:

Dumheten är en egendomlig sjukdom. Den sjuke lider inte av den, utan bara hans omgivning.
Nu räcker det med era felaktiga påhopp!



Kort inlägg.

Jag lottar ut en vinnare på... vilken dag ska vi ta? Torsdag? Anmäl er!
Amelia är färdig badat och hon håller nu på att äta, hon lär nog somna efter det. Idag har vi inte gjort någonting alls. Jag har blivit sjuk! Det är värst på kvällen och på morgonen då hostar jag som bara den. Hoppas jag blir frisk snart.. Jag vill inte att Amelia ska bli sjuk så jag försöker att inte vara så nära henne hela tiden.
När jag får mina pengar så ska jag köpa puré till henne, vad roligt det kommer att bli! Jag ser verkligen fram emot det haha. :)
Ja.. jag vet inte vad jag ska skriva mera så jag fortsätter på listan istället. Ciao 
Glöm aldrig det! 

Veckans blogg, anmäl er!

Helloj, nu är vi hemma igen. Jag tänkte börja med listan över hennes framsteg och så idag. Den kommer nog inte blir klar idag.. jag kommer ju inte i håg allt så där pang bom. Saker pluppar upp lite då och då. Men jag ska iallafall börja!

Igår
Festen hos Freja blev lyckad! Jag har inte druckit på över ett år så det kändes bra igår. Det vart några glas. Men jag blev inte full, jag tycker inte det känns bra att bli full pga Amelia även fast hon låg och sov men jag ska orka upp också på morgonen när hon vaknar och inte vara bakis eller fortfarande full. Jag kom hem runt 23.00. Freja blev 18 så hon skulle ut på krogen, såklart! :)
Men det var grymt roligt! Jag längtar tills jag fyller 18.. 10 oktober. Ett tag kvar.
Klädseln igår blev mina chinos och en tröja som jag lånade av Fanny.

Nu ska jag börja med listan! 



Söndag..imorgon är det måndag igen!

Vi ska snart åka iväg till Farmor och Farfar. Jag skriver när vi har kommit hem igen. Ni kan lyssna på en underbar låt sålänge! jag älskar den

Partyy

Jag håller på att fixa mig förfullt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig med jag tror att det får bli min nya kiol, vitt linne och bälte.. annars blir det chinos och någon snygg tröja..
Nu har jag inte tid att skriva mera. Här har ni en bra låt! Enjoy

Party like a rockstar!

Usch vilken hemsk morgon det har varit idag! Igår kväll så kunde jag inte somna, jag somnade väl runt 2 någon gång. Amelia vaknade 4, jag tänkte 'äh det gör inget hon kommer somna i sin babysitter som dom senaste dagarna' men icke. Hon var vaken och höll låda ett bra tag!
Medans tiden gick så startade jag en tvättmaskin med hennes kläder, hängde upp det när maskinen var klar, åt, lekte med Amelia och kolla på tv. Till slut somnade hon.. klockan 10! 6 timmar.. jag var heeelt slut. Då sov hon till 12. Mamma tog henne någon timme så jag kunde sova. Det är så himla jobbigt att man inte kan somna på nätterna, just när man verligen måste och behöver det!
Jag beställde en tavla för ungefär en vecka sedan, jag tycker den blev jätte bra! Kolla här ;)


Vad tycker ni? Den ska snart upp på väggen, måste bara köpa betongspik!
Imorgon så ska min bästa vän FREJA ha fest för att hon fyller år! Det kommer bli grymt.
Hörs imorgon, godnatt! 



Badbyxa

Eftersom Amelia inte tänker somna så startade jag en maskin tvätt. Nu sitter hon och kollar på Bolibompa fast hon tycker inte det är så himla kul, hon sitter o gruffar. Måste bara säga att jag har fått hem mitt skal och displayskydd, super snyggt!
Amelia är så himla söt, hon har börjat prata HELA tiden, prata prata prata, hon gräppar tag i saker och pratar med dom. Mjölktätror är hon helt galen i! När det står en på bordet så blir hon helt till sig, stoooora ögon och sparkar o låter jätte mycket.
På onsdag ska vi förhoppningsvis åka till badhuset så jag köpte ett bar jätte söta badbyxor till henne, Röd rosa randiga med lite ankstjärt mumin trollet. :)
Nu ska jag inte sitta här mer, vi hörs Ciao♥

Såna här söta är det


Morgon

Godmorgon älla pigga och glada!
Amelia vaknade om på nytt så nu är vi uppe igen. Undra när hon tänker somna om igen .. Jag kunde inte somna igår kväll så jag har bara sovit två timmar, det är lite surt menmen. :)
Igår hade vi jätte trevligt i Skärholmen. Jag fick med mig chinos jeans shorts och leopardfärgade typ aladin byxor eller vad det heter, super sköna! En magtröja, tubtop.. Jag tror det var mera saker men kommer inte på vad det var.
Fick en fråga.
Vad skulle du ha gjort om din kille vara otrogen mot dig ? om han bara kysste en annan tjej eller hade sex med en annan. 
undrar för att jag hade en kille i ett år och han var otrogen, så vill veta om jag vart för arg..

Vad tråkigt att höra! :( Nej, enligt mig så vart du nog inte för arg.. Jag skulle blivit jätte ledsen och arg.

Shopping

Nu är vi hemma igen. Jag fick med mig jätte mycket nytt ! Skönt med nya kläder. Jag köpte massa nytt till Amelia också. orkar inte skriva mer nu så jag skriver imorgon istället! Godnatt♥

Skärholmen

Nu ska jag och Fanny åka till skärholmen, skriver mer när vi är hemma igen! Ciao ♥

Mobil bloggar

Godmorgon! Igår hade jag ingen tid alls att sitta vid datan. Igår gjorde vi inte så mycket, fram mot kvällen tänkte jag ta med amelia när vi åkte till affären så hon fick komma ut lite. När hon var klar fick hon sitta i sin babysitter och kolla på tv medans alla andra blev klar, hon somnade. Jag ville inte väcka henne så hon fick stanna hemma med pappa musse. :) Nu sitter vi och kollar på bolibompa, amelia gillar det. Jahapp nu har hon somnat i sin baby sitter igen haha vilken sötnos! Skriver mer sen, puss&kram

GuldLock

Fanny har precis gjort klart lockar i mitt hår, det blev jätte fint! Jag kan lägga upp bild på det imorgon. Nu ska jag logga ut från datan, ta en macka och sätta mig och kolla på Ghost Whisperer. God natt mina vänner♥

Fråga

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

Tack så mycket! Nej det har jag inte gjort, jag hittade designen på google. Men headern har jag gjort själv, en enkel. Jag ska inte ha den här egentligen så har den bara för den jag hade innan hade jag tröttnat på och ville bara få bort den. Sök på bakrundsbilder till blogg. :)

Uggs

Amelia har egna Uggs.
Dom fick hon redan innan hon var född av en kompis till mig. Visst är dom fina? ♥

Här får ni en GRYM party låt!

Bäst med hög volym och dundrande bas!

dagens blogg

Helloj, Amelia somnade om igen så jag fick också sova lite, skönt! Fick en fråga.

Så du och marcelo ska skaffa ett till barn ? har marcelo frågat dig om du vill förlova dig? och om när eller varför ska ni inte göra de

Nej vi ska inte skaffa ett till barn än på ett tag, men jag vill. Ja han frågade mig igår men vi är inte förlovade ÄN.
.
Jag och Amelia fick pengar utav Musse så nu är det bara att shoppa shoppa shoppa! Härligt det har jag längtat efter.

Mobil bloggar

God morgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Inte så vanligt att jag brukar vara uppe så här tidigt. Amelia somnade 08.10 igen men vaknade 9, därför är jag uppe.. Fy vad jag är trött. Amelia vaknade igår kväll efter jag skrev det sista inläggen, hon behövde bara fylla på magen med lite mat sen sov hon igen till 6. Jag skriver mer sen när min bror har vaknat så jag kan låna datan. Puss&kram

Visste ni att?

Alldeles strax ska jag hoppa in och ta en skön dusch. Amelia har somnat hoppas att hon inte vaknar igen innan imorgon bitti. Ibland gör hon det.
Som ni kanske vet så sover hon hela nätterna och det är super skönt! Hon brukar vakna kring 6 sen somnar hon vid 9 och sover till 12 ungefär. Det är lite olika. Eftersom hon sover så bra hela nätterna så är hon vaken hela dagen, hon har bara små powernaps ibland, idag har hon haft 3 st. Ca 10-20 min. Jag frågade barnmorskan om det var något fel eller så men hon sa att det var helt okej för att hon sover hela natten då räcker det antagligen med bara powernaps på dagarna. Nu framåt kvällskvisten har hon grinat en del det blir oftast så på kvällarna. Men inte alltid! :)
Musse har fått sin lön så vi ska betala räkningar och så förhoppningsvis ska jag få lite så jag kan köpa nya kläder, jag har ingenting. Det behövs verkligen komma lite nya saker in i garderoben! Om jag får pengar så ska jag och Fanny åka till Skärholmen nu i veckan någon dag då mamma är ledig så hon kan passa Amelia ett tag.
För några veckor sen så pratade jag och mamma om när jag skulle börja plugga igen, då Amelia ska börja på dagis. Jag gick inte på dagis när jag var liten jag var hos en dagmamma, det var mina bröder också. Mamma vill vara "dagmamma" till Amelia. Det är ju toppen! Speciellt i början när hon bara är 1 år. Så får hon börja på dagis när hon är 2 år. Jag tror att det skulle vara bättre. Så om mamma fortfarande vill vara det åt henne om ungefär 1 år, ja då blir det nog så.
Jag hatar att jag alltid måste smörja mig efter jag duschat.

Jag vill ha ett till barn nu.
Jag älskar att köpa saker till Amelia.

Jag tycker om att smsa.

No time.

Finns tyvärr ingen tid att skriva, måste kila skriver förhoppningsvis ikväll. ♥

In handlat.

Har precis skickat iväg en beställning på displayskydd och ett skal till min mobil. Så här ser skalet ut.
Peace out!

10 juli

Helloooj! Lite sent inlägg men bättre sent än aldrig ellerhur?
Sitter med Amelia i knät och sjunger Grenade med Bruno Mars, det går inte så speciellt fort att skriva med en hand.
Festen igår var suverään! Det var hur kul som helst. Jag och min bror kom hem halv 2 igår natt. Amelia vaknade kvart över 6 och det var inga problem alls att komma upp, hon somnade om igen vid 9-10 någon gång. Då Gick jag också och la mig.
Amelia rev nyss ner min mobil i golvet haha hon är så gullig fast det var ju inte med mening, hon var inte medveten om att hon rev ner något. Så mycket fattar hon inte ännu, men hon förstår mycket redan!
Min underbara lilla flicka. ♥
Såhär såg jag ut igår.
Skriver mer ikväll om jag får låna datan av min broder. Tjingeling! ♥

Festligheter.

Gud vad jag känner mig seg. Ska snart hoppa in i duschen ocj göra mig iordning. Har väldigt ont i magen inte så där jätte kul, jag går magknip av min medicin till magen. Hoppas att det går över lite iallafall.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, jag frågade Freja om jag kunde få låna något i från henne men så var hon inte hemma! suurt..  Måste åka vid halv 3 -3 så lite bråttom nuu!
Jag vet inte när vi kommer hem så om det blir för sent skriver jag mera imorgon,  annars hörs vi ikväll. Ha en toppen lördag!!
Puss&kram♥



Mys på en härlig fredag!

Jag har badat Amelia, gosat med henne och gett henne mat så nu sover hon. Hoppas att hon inte vaknar något innan imorgon bitti. Nu blir det lite filmmys med ostbågar, chips dipp och cola. Vet inte vilken film det blir men jag hoppas på skräck. Förhoppningsvis så ska jag skicka iväg avtrycksboxarna imorgon om jag finner tid. Jag och min bror ska nämligen iväg till Hölö på fest, mina kusiner har fyllt år så dom ska ha fest. Amelia är hemma med mamma och pappa för att det kommer vara fuullt med folk och hög musik, pappa Musse jobbar. Får se hur länge vi blir kvar där.
Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Ovanligt att tjejer inte vet det, haha.
Här får ni en bild på mig, kanske kan ha den tröjan imorgon..får se. Ha en trevlig kväll puss&kram♥

Underbara minnen för evigt!

Jag ska beställa en tavla med Amelias Fot och hand avtryck. http://www.lifestone.com.
Paketet vi hämtade igår var två avtrycks boxar. Nu har jag gjort avtrycken och dom blev helt perfekta!
Jag trodde inte att dom skulle kunna bli så här jäkla bra som dom blev. Foten på 3 försöket och handen på första.
När jag skickar tillbaka avtrycken så har jag bestämt att köpa den här ↓
Sen blir det flera, glashjärta. Halsband och lite smått och gott!
Är så sjukt glad att dom vart så här bra!!

Trött tjej.

Jag ska snart gå och lägga mig, jag är heeelt slut! Får titta på reprisen av The killing.
God natt ♥

Brand i källaren.

God kväll! Idag har vi haft en brasa i våran källare. Vi skulle gå bort till Weda Supermarket och hämta ett paket. Itrappen var det fullt med rök och det luktade brand, what a hell lixom?! Vi gick utanför och kolla runt och sånt, jag kommenterade att det måste komma ifrån källaren så min bror gick till källardörren utanför och öppna den lite, ut kommer värsta svarta målnet av rök, mitt hjärta börja pumpa riktigt ordentligt, Det brinner ju för faaan! skrek jag. Jag skrek på mamma att hon skulle ringa brandåren haha vilken katastrof alltså. Efter ett tag kom en personbrandbil elller vad heter kallas, och han kollade läget och så sen så var det full rulle 4 stora branbilar polisen ambulansen och alla kom. Snacka om att man fick adrenalinkick. Det var coolt. Branmännen sprang in med gasmask och hela faderullan haha jag stog och dreggla haha nerå, filmade och tog kort. Haha trodde aldrig att jag skulle få vad me om något sånt. Brand i vår port/källare eller att vi ens skulle få ringa. Man tänker ju 'Det där händer inte oss' Ni kan säkert läsa om det i LT imorgon eller något.

Fäller en tår (flera) för mitt lilla hjärta.

Godmorgon världen! kom hem för ett litet tag sedan, åh vad jobbigt det var när hon skulle få sprutorna. Jag hade jätte ont i magen när vi satt och väntade, jag var så himla nervös. Och hon skrek så det gjorde ont i hjärtat, min lilla älskling! Men det gick nog bra, nu sover hon iallafall. Jag ska bara kolla datan lite sen ska jag också lägga mig en stund. Skriver mer ikväll! Tjingeling. ♥


Länkbyte!

Kolla in den här bloggen, grym ju!
http://sverige.webblogg.se/
http://sverige.webblogg.se/
http://sverige.webblogg.se/

Ångesten stiiiger

Ååh jag måste bara skriva igen vilken ångest jag har inför imorgon.. Jag kommer också börja grina om min lilla bebis gör det för att hon får en jäkla nål in i låret :( buhu! Fy bubblan.

Fick en ny fråga.
ska ni resa någon stans i år? och om vart och om inte varför?

Nej vi ska inte resa någonstans, pga Amelia. Hon svettas som en tok bara av sveriges värme så jag tvivlar lite på värmen utomlands.

Onsdag 6 juli - Amelia 3 månader

Helloj! Idag blir Amelia 3 hela månader!! Och imorgon ska vi iväg till BVC för att pluttan ska få sina sprutor, 1 spruta i varje lår. Har ångest, min lilla älskling ska få dumma sprutoor! :( Visa av er kan tydligen inte se min nya design och header, jag vet inte vad det beror på men jag hoppas det löser sig. Har fått lite frågor så dom ska jag ta och svara på lite senare i inlägget.
Idag har jag mamma min bror och Amelia gått ner till stan, skönt med motion. Vi var inne på apoteket och käkade på donken. Nu sover Amelia och pappa Musse är på grillparty hos någon vän till honom. Det var inte så många som svarade på min lilla "tävling" det kanske inte var så roligt haha, ni får gärna komma med andra förslag jag kan ordna på bloggen! 2 gissningar fick jag iallafall, Linda var den första som svarade och hade alla rätt men fick tyvärr ingen länkning till någon blogg så jag kan inte länka henne. Den andra var Sofie Widing som hade 1 fel. Kolla gärna in hennes blogg!


Svaren på minitävlingen:
Smörblomma
♥ Blåbär
♥ Blåklocka
♥ Lilja
♥ Nypon

Här kommer svaren på frågorna. :)
Eftersom du och marcelo bor tillsammans, vart skulle han bo om du inte vill vara tillsammans med honom längre, eller han inte vill vara det med dig? och hur skulle hans relation vara med barnet då?
Eftersom du och marcelo bor tillsammans, vart skulle han bo om du inte vill vara tillsammans med honom längre, eller han inte vill vara det med dig? och hur skulle hans relation vara med barnet då?

Jag vet inte riktigt vart han skulle bott, har inte tänkt på det så mycket. Men förhoppningsvis ska han inte behöva tänka på det iallafall, jag kommer inte göra slut med honom. Ja du, det skulle vara någelunda som nu skulle jag nog tro.

Hur många år var du när du tappa oskulden?

Jag var 16 år.
.
Vad heter din närmaste vän?

Min närmaste väb måste jag nog säga att det är Freja.
Och var det svårt att hitta på ett namn till amelia ? vem kom på det och hur? :)
Blir jätte tacksam för svar.
Och grym blogg maria
Nej det var inte alls svårt! Min kusins systers dotter heter Amelia så jag fick det där ifrån. Tack så hemskt mycket!
Hoppas du blev nöjd med svaren! ♥





Ny design och header för tillfället!

Så äntligen har jag fixat en ny header och design, kanske inte det snyggaste men det får duga till den riktiga kommer.. när nu det blir!
Klockan är halv 1 så jag måste gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon bitti när Amelia vaknar. Just nu håller jag på att tjänar lite pengar på internet. hur enkelt som helst men får fortsätta imorgon. God natt på er. ♥

Här får ni en toppen låt så här på kvällskvisten, eller nattkvisten haha!



Gissa rätt

1.
2.
3.
4.
5.
Gissa Gissa

mini tävling

Jag kom på en skojig grej!
Bara för roligheten skull haha. Jag lägger upp bilder på bär/blommor osv så ska ni gissa vad det är för några. Den som har flest rätt kan jag länka på min blogg! :)

Länk byte!

Kolla in denna snyggingens blogg!!



http://johannamatilda.myshowroom.se/
http://johannamatilda.myshowroom.se/
http://johannamatilda.myshowroom.se/

0-2½ mån

Jag får ta mig i kragen och skriva blogg ivarjefall. Ni vill ju läsa, eftersom ni kollar min blogg varje dag. :)
den 6 blir Amelia 3 månader, det har gått sjukt snabbt. Jag ska skriva en 3månaders lista här på alla hennes framsteg och så, listan kommer bli lång. Jag läste en sådan lista på en annan blogg och jag tyckte att det var roligt attt läsa så ni skulle nog också tycka det!
Just nu sover lilla skruttan, så himla skönt att hon sover. Hon sover jätte dåligt på dagarna. Hon brukar sova 10min sen vaknar hon. Hoppas hon sover i några timmar nu. Håller tummarna. Hon blir så himla grining på kvällarna för att hon är trött :( Inte roligt alls. Pappa Musse jobbar, mamma är hos läkaren min pappa jobbar och min bror är hos sin tjej (Fanny) Alltså är jag och Amelia ensamma hemma, men det går jätte bra iallafall. :)
Jag ska lägga upp 2 bilder på Amelia, första när hon var precis nyfödd och andra för någon dag sen.
NYFÖDD - 0MÅN♥                                               2½MÅN♥

Hon växer för fort..
Nu ska jag kolla på tv eller något, börjar få ont i huvudet. Tjingeling!♥

Som sega råttor.

Jag ska egentligen få en design och header utav en tjej men hon är typ världens segaste så vi får väl se när det blir. Så ni som har lust och är så snälla får gärna göra en till mig, haha. :) Kram!

Rösta på min klänning!

Kom igen att rösta på min klänning nu!

Jag har ingen lust att blogga för att jag har den headern och designen som jag har, jag vet inte varför det gör ju egentligen inget. Men det är så det känns. Hoppas jag får den nya snart.