Byta Design + Header

Jag tycker inte riktigt om min Design + Header, eller jo men har lixom tröttnat på den.
Vad tycker ni? Ska jag fixa en ny eller ska jag bara låta den vara? ^^
Ni bestämmer!


God natt!

Har varit grymt seg idag!! inte orkat någonting bara känt att det skulle vara skönt att.. lägga sig i sängen och somna! Har varit en pyjamas dag idag också, haha busigt. Jag har inte färgat mitt hår eller målat mina naglar.. riktigt riktigt segdag. Imorgon ska jag åka till Jenny och Cailey OM dom har tid jag ska hämta lite saker till Amelia. Sen får vi se vad som händer! Tänker iallafall inte lata mig imorgon också. Någon som vill hitta på något så är det bara att höra av sig! Har du inte mitt nummer så går det att få tag på. :)
Äh nu ska jag ge upp för idag, finns en dag imorgon också! God natt på er ♥

Lördag 26 februari.

Ska ta och skriva ett litet inlägg. Igår så skruvade min älskling och älskade bror ihop spjälsängen, den blir jätte bra! Jag ska ta massa foton sen och visa er för jag ska få låna Fannys digitalkamera super bra!! På Tisdag kommer min byrå så då ska jag börja fixa mitt rum, ta ut alla möbler och storstäda en sista gång innan lillan kommer, sen möblera om lite. Kommer bli super kul att göra iordning.
Jag har valt ut små kläder till Amelia som jag ska ta med till förlossningen men dom måste jag tvätta innan, är det bättre att ha tvättmedel/sköljmedel som är helt utan parfym eller typ flytande tvättmedel till hennes kläder??
Jag är verkligen så taggad på att hon ska komma snart och jag bara längtar!
Men bilder kommer iallafall när jag fått kameran, :)
Igår fick jag mitt paket jag beställt från H&M med kläder, SUPER snygga. Fast ett par av byxorna var för små runt midjan men dom lär passa bra efter förlossningen!
Idag ska jag färga mitt hår och måla mina naglar, eller jag ska fråga Fanny om hon har lust att hjälpa :)) annars ska jag nog inte göra nått speciellt, bara ta det lugnt :)


Ha en bra dag! Kraaaam

Fullt upp.

Hej mina fina. Jag ska börja på vattengympa på sydpoolen, det ska bli skönt att få träna. Vet inte riktigt när har precis mailat dom så vi får se när jag får svar! Det är mycket som händer nu i slutet av "i väntans tider" nästa vecka ska jag iväg till barnmorskan igen på torsdag tror jag det var, då är jag inne i vecka 35. Den 2 mars ska jag till Södertälje sjukhus på ultraljud för att kolla tillväxt. 9 mars ska jag till Södertälje sjukhus på föreläsning ang. förlossningen det ska bli väldigt spännande! Marcelo tycker inte riktigt om att jag valde att gå på "grupp föreläsning" så jag får inte hans sällskap dit iallafall fast det skulle vara bra för honom också att få veta hur det kan se ut på en förlossning. Min barnmorska sa också att man kunde gå dit och prata om förlossningen m.m. ensamma alltså inte i grupp, det tyckte Marcelo lite bättre om så vi får se vad vi kan fixa på torsdag nästa vecka när jag ska till henne.

Jag har precis läst igenom massa om babyns känsliga hud och om Liberos produkter för att kunna veta vad och hur jag ska välja så Amelia slipper torr hud/irriterad hud - kissa ner sina kläder pga fel storlek på blöjan osv. För såklart vill man att ens barn ska må bra och slippa allt strul så gott det går. :)


Puss på alla söta! ♥


Bebiiis

Nu är det inte långt kvar innan beräknat datum, 1 månad men det är inte mycket. Igår var jag hos barnmorskan och hon mätte och kände på min mage, lillpluttan har tydligen fixerat sig redan hon ligger med huvudet neråt långt långt ner så jag kommer förmodligen inte växa mer utåt utan mer på brädden. :) Förra veckan var jag på sjukhuset på ultraljud men har nu fått ännu en tid som jag ska gå igen, 2 mars kl 10.30. Jag vet inte riktigt varför jag ska på ultraljud för 3dje gången. Sparkarna jag får ibland mot mina revben gör grymt ont ingen skön känsla alls. Men allt detta är värt det när hon är ute!! Usch vad jag längtar tills hon är ute så jag slipper ta alla tabletter och allt för att må bra och få må bra förövrigt slippa ryggont och ja ont överhuvudtaget! Känns som att jag inte vill bli gravid igen.. nånsin. Men så känns det säkert bara nu får man ju hoppas. Graviditeten är ingen lek för fem öre tycker iallafall inte jag, visst är det jätte mysigt det är det men grovt jobbigt också. Äsh av all denna möda får man nå för underbart! ♥♥



Jag försöker lägga upp ett youtube klipp men det vill inte funka riktigt som jag vill och det blir jag förbannad på!! skit blogg.. trött man blir!!!!! Så jag lägger upp länken ist, Dom är är så himla söta, bästa låten!
http://www.youtube.com/watch?v=U8LnajAH0sA

Kraam

Gratis spotify premium!

Visst är det tråkigt med reklamen på spotify?? Det tycker iallafall jag!

Du kan hur enkelt och snabbt få det genom Gratis Spotify Premium på StreamInvite!
Det tar 3 sek att bli medlem, behövs bara skrivas in emailadress och lösenord sen är det klart!

När du väl är medlem så behöver du endast hjälpa dina vänner att få Gratis Spotify Premium med, genom att värva dem och låta dem ta del av ett gratiserbjudande.



Boosta dig själv !

Egoboost!- Jag har läst över halva boken men nu bestämt att inte fortsätta, det handlar mest om unga tjejer som har problem, liksom om komplex, ätstörningar, allt sånt där. Det är riktigt kloka ord från en klok tjej men jag har inga såna problem så boken vart mest långtråkig för min del. Men jag har faktiskt lärt mig en hel del utav att ha läst det jag läste. För er som har problem med sådant så rekommenderar jag den boken starkt! Boken har hon valt att kalla "Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer" Ni förstår säkert. Men annars var boken bra, fast väldigt mycket upprepningar enligt vad jag tycker. Boken finns att köpa lite överallt,

Adlibris.com

CDON.com

Finns även i bokaffärer eller vissa stora mataffärer. Jag brukar ofta beställa mina böcker via CDON.com, det tycker jag är super bra och så är böckerna billiga!



Vi hörs! Godnatt♥

Lördags mys.

Nu är det något fel? åh vad trött jag blir! Hela raden med så man kan ändra textsnitt och sånt är borta.. alltså största DISS åt blogg.se! Ikväll blir det mys framför melodifestivalen och sen antagligen film. Är lite smått sugen på godis, funderar på om jag ska gå till affären och köpa lite.. Men jag vill egentligen ha godiset från Fantastico mycket godare och äldre höhö menmen. Hoppas ni får en trevlig lördags kväll! kram kram

"mobil" bloggar

Det har inte blivit så mycket skrivet.. Ska ta och skriva lite imorgon! Just nu ligger jag i sängen och klickar lite på min iPod toutch den jag skriver på nu, men det är bara jobbigt så vi hörs imorgon! God natt kram<3

Skämt

Jag har nog aldrig hört ett roligare eller bättre skämt än det här, jag kunde inte sluta skratta!


En Arab stod på sin balkong o skakade sin köksmatta när lille Pelle gick förbi.
Pelle tittade upp o sa: - Hur går det Abdulla ?? Startar den inte ?? ??



Sjukhuset

Det blev en promenad till Södertälje sjukhus, det var inte så jobbigt. Ganska skönt faktist det behövs. Ultraljudet gick väl bra antar jag, hon sa inte så mycket. Efter jag var klar så mötte jag upp Emelie och vi åkte ner på stan åt på Nancy´s sen tog vi tåget till Flemingsberg. Hon skulle lämna pengar till sin pojke.
Äntligen är jag hemma, fyy vad jag har ont i högra låret och rumpmuskeln! Kan knappt gå, jag liksom haltar fram.
Känner iallafall att jag varit duktig idag och hållt igång, nu kan jag ta det lugnt i några veckor igen haha nej skämt åsido. :)
Nu ska jag vänta tills min lilla älskling kommer hem så kanske jag hoppar in i duschen om jag orkar annars ska jag nog bara mysa i soffan och kolla tv och sen fortsätta läsa min bok.
Juste, idag har jag gått 32 fulla veckor så går in i 33 nu, fort det går. På måndag ska jag iväg till barnmorskan igen, jäkla springande dit jämt haha men det är skoj! Varannan vecka går jag dit. Äh nu struntar jag i denna plåtburk! Ha en fin kväll..kram kram


Längtar efter lyckan♥

Dagens


Ultraljud

Snart ska jag springa iväg och fixa mig, egentligen går man bara 1 gång på ultraljud men min barnmorska tyckte att vi skulle kolla och mäta hur stor lillpluttan är. Jag själv är inte så stor så hon är ju inte heller jätte stor hon är "normal" stor för mig min kropp, därför ska vi mäta HUR liten eller stor hon är. Men det är inget fel eller något farligt! :) Äh nu måste jag skynda mig! Kram på er♥

Egoboost!

Nu är jag hemma igen mycket skönt, är trött trött. Cailey va lugn och snäll inget tjat eller skrik. :)
Jenny har en ipad så jag frågade om jag fick kolla lite på det, ganska cool pryl det är som en iphone fast mycket större. Om man gillar att köpa onödiga saker så kan en sån vara rolig annars ser jag ingen anledning till att köpa en sådan faktiskt. Dom kom ju hem från Mauritius för ett tag sen och jag bad Jenny köpa nå snyggt armband därifrån, jag älskar armband från andra länder eller armband överhuvudtaget! Fick 2 styckna jätte fina, och så fick jag en knallrosa AS frän klocka!
Jag lånade boken "Egoboost" som Blondinbella har skrivit, vet inte riktigt om den är bra men ska ge den en chans iaf.
Imorgon ska jag iväg till sjukhuset för att göra ultraljud kl 15.00, ska bli så roligt att få se min lilla ängel igen! ♥

Barnvakt

Nu ska jag snart iväg till stan och hämta Cailey på dagis. Jag ska nämligen vara barnvakt åt henne idag för Jenny ska på något möte i Uppsala. Får se vad vi hittar på för kul!
Har ni haft en bra helg ? min har varit helt okej faktiskt. Men igår var det sjukt kallt ute, typ 20 minus?! Jag gick inte utanför dörren. Usch säger jag bara, tur att det inte är lika kallt idag. :)




Tjockis♥
Jag längtar tills det är dags!

Kram på er mina fina vänner

Glad alla hjärtans dag!!

 

Idag blir det att äta ute på restaurang med min fina och mysa!♥

Kram på er!


Magen

Vecka 32 ♥


Dålig uppdate.

Jag har inte kommit på något att skriva om dom här senaste dagarna så det har inte blivit av. Men idag är det fredag IGEN :o Jag tycker det går så sjukt fort. Pappa fyller år idag så vi ska fira honom och äta tårta! Grattis världens bästa pappa!♥
Om ett tag ska jag och mamma (flera familjemedlemar kanske följer med) gå iväg till Weda och köpa lite saker tills idag. Äh nu ska jag inte sitta här ha en fin fredag mina vänner! kram kram♥

Lillagumman

Har inte så stor lust att skriva något då jag inte vet vad jag ska skriva om riktigt! Men någonting får jag väl ta och skriva. Amelia sparkar runt ordentligt där inne, jätte mysigt! Igår storstädade jag hela mitt rum, det behövdes verkligen.. nu känns det som att det inte finns en ända damm ludd där inne men det gör det ju så klart. Usch det känns verkligen i kroppen idag att man slet som ett djur igår!!
Nu är det inte långt kvar tills det är dags för lillan att komma, så jag ska börja förbereda tvätta lite kläder och sånt. Har inte fått min byrå än men den 27 så nästan måste jag få den eftersom alla Amelias kläder och blöjor ska vara i den så hinner inte köpa den den 27 mars eftersom jag kan föda vilken dag som helst då! Lilla pluttan. ♥
Jag vet inte vad det är för konstigheter men alltid på vardagarna är jag trött och vill sova, men på helgerna är jag super pigg och vill hitta på massa saker.. hur kommer det sig? :P konstigt..

Jag kan ta lite kort på min mage imorgon åt er så ni får se!
Ha en fortsatt bra kväll, kram på er♥

Massage

Ja det vart iallafall inte någon slapp dag idag, jag har nämligen STOR städat hela mitt rum! Nu är det super rena och det luktar jätte gott. Men det var sjukt jobbigt, nu värker ryggen nå otroligt och mina knän.. Får ta och vila och be om lite massage. Jag älskar massage, det finns nog inget skönare än det. Ojoj vad jag älskar det! haha. Skulle inte vara dumt att åka på en relaxing!

Blogg.se , dålig blogg sida ?

Alltså jag vet inte vad det är för fel på denna j*vla sida. Man kan inte ens göra mellanrum mellan t.ex text och bild. Jag blir tokig! Varför är det såå ? Det är därför jag brukar göra såna här tecken - eller '
Någon annan än jag som har det problemet?

Melodifestivalen

Igår vart det tyvärr inte så mycket skrivet, dåligt av mig. Men jag kan berätta lite vad jag hade för mig. Direkt jag vaknade (kl 12) så gick jag och åt frukost, duschade och började fixa mig för att vi skulle iväg till kära farmor och farfar! Farmor fyllde nämligen år igår. :) Vi var där hela dagen, käkade superduper goda hemlagade pizzor och efter det fikade vi med kaffe och rulltårta.
På kvällen kollade vi på Melodifestivalen som säkert mer än halva sverige också gjorde hihi. Med massa snaks och gott! Jag tyckte om Swingfly låten och Danny. Vilka/vilken är din favorit ?
Får väl se vad man hittar på nu då.. Det blir väl ännu en slapp dag idag också..!
'
'
Jag vill åka till Ungern.. NU ! ♥

Fredagsmys.

Har precis kommit hem från stan nu, skönt att vara ute ett tag :) Var med min broder och fanny. Vi gick aldrig till Tidermans eftersom jag inte orkade så vi tog Nancy´s istället. Jag åt Wok med kyckling, super gott men jäkla starkt det brändes verkligen i gomen! haha. Jag vet inte vad det är för fel, men jag är så trött hela tiden. Jag orkar ingenting typ. Förstår inte hur andra gravida t.ex kan gå på stan en hel dag, jag orkar knappt 2 timmar..
Jag och min bror köpte 2 dipp, 2 påsar chips och så tog jag en fanta så det ska vi alla mysa med ikväll! Riktig fredagsmys. Äh nu ska jag gå och göra lite nytta, Ha en super mysig fredag mina vänner!♥

Ännu en gång är fredagen här!

Nu är fredagen här igen så skönt! Denna vecka har gått super fort som alla andra också gjort haha. Det är härligt när dom går fort. :)
Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka ner på stan och fika med Fanny, Tänkte att vi skulle fika på Tidermans testa något annat ställe. Det blir nog säkert super bra! Skriver senare kram på er ♥

<3

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-04-12

Barnet blev till omkring: 2010-07-20

Du är i vecka: 31

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 30 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 68


Libero-Tävling!

Ska du vara extra noga med vad du väljer är det nu!

Nyfödda barn är ömtåliga små personer, och behöver produkter som verkligen fungerar. Libero lägger ner mycket tid och stor omsorg på blöjor och babyvårdsprodukter för de allra minsta. Med ett skonsamt och svanenmärkt sortiment kan du känna dig säker på att ditt barn får det allra bästa. Se här när vi besökte Danderyds BB – helt magiskt! 
http://www.youtube.com/user/liberosweden#p/u/0/ESMoqEz9QsY



Ett kit innehåller:
1 st Libero gosefilt i fleece
1 st Libero Baby Soft size 1
1 st Libero Baby Oil
1 st Libero Baby zink
1 st Libero Baby wash
1 st Libero Baby amningskupor
1 st Libero wipes
1 st necessär innehållande 3 samples på babyvård
3 st 50 kronors checkar (50 kronor rabatt vid köp av ett paket Libero blöjor)
1 st graviditetsbok

Klicka HÄR för att komma till tävlingen, Lycka till !

Livet kan börja!

Något jag verkligen inte tycker om är när folk kommenterar och säger massa saker angående att jag ska få en bebis och saker dom lixom inte har en susning om. Speciellt folk man inte ens känner som man inte har träffat eller pratat med förr! Kommer och säger att det är synd mitt liv är förstörd ojoj du har inte ens levt halva ditt liv och sånt där. Det är bara tröttsamt! Jag lever MITT liv på MITT sett, andra kanske tycker om att vara ute på krogen och supa skallen av sig. Åh jag blir så trött på såna människor. Jag kan ta kritik och det har jag gjort sen jag bestämde mig, men att folk säger att jag kommer misslyckas och att bara för jag inte har något jobb så kommer vi inte klara ekonomin, hur fan vet ni det liksom? tänk om vi är sten rika, eller vad som helst nämen ni förstår principen!
Och allas liv är olika, jag tycker inte om alkohol så det spelar ingen roll om jag t.ex inte för dra ut på krogen varje helg, är hälldre hemma med mitt barn och tar hand om henne. Vissa tror att jag typ kommer sluta leva bara för jag skaffar ett barn ? Det låter ju väldigt vättigt.. Den dagen jag fyller 18 ska jag ut på krogen, och det kommer jag att kunna göra. Den dagen jag vill gå ut med en kompis kommer jag kunna göra det. Den dagen jag vill åka till Heron för att se på bio eller ha roliga med vänner KOMMER JAG KUNNA DET. Bara för det är JAG som är mamma till ungen betyder ju inte det att inte t.ex min mamma eller min bror kan vara barnvakt då och då, det vill dom gärna samt hur många andra som helst vill vara det så .. men ni som säger att jag inte kommer kunna göra någonting får ni ingen hjälp överhuvetaget eller? Synd isåfall alla behöver hjälp ibland. Jag är grymt lycklig och längtar så otroligt mycket tills förlossnings dagen är här, mitt liv kan INTE bli bättre. Alla som finns för mig och stöttar mig ni är värda guld, jag älskar er alla!
Det var det jag hade att säga nu, tack för mig hörs imorgon! ♥

Ny telefon

Förlåt för sämsta uppdateringen, men blogg.se har strulat lite som vanligt för mig!
Har inte så mycket att skriva. Här om veckan så tappade min bror bort min mobil så igår fick jag en ny utav honom. En Nokia Express Music 5130. Super bra och skön telefon! Och igår var det gratis ssk match så då passade jag på att gå och som tur va så vann dom 3-2 emot frölunda! Skön vinst bra match.
Jag har nästan inga kontakter kvar på min mobil, så ni som känner mig och har mitt nummer kan ju slänga iväg ett sms med namn i tack!