Besök utav Sara och lilla Vera.

Igår så hade vi besök utav Sara och hennes dotter Vera som är 2 månader. Det var jätte trevligt att ha dom här.
Amelia har 2 vänner - Theo och Vera.


Här är sötnosarna! ♥

Älsklingen fyller år - Valborg

Jag skriver inte blogg så ofta längre, beror på att jag inte har så mycket tid att sitta vid datan men lite hinner jag sitta då och då. Ni får kommentera vad ni tycker jag ska skriva om, vad ni är intreserade av att läsa lixom. :)
Idag fyller min kära pojkvän 20 år, och så är det Valborg! Fick bara föräldrar penning för 9dagar så jag kunde inte köpa någon speciellt till honom denna månad, det fick bli en snygg fotboll och en snygg t-shirt! Nästa månad ska jag köpa något bättre för det är han värd plus att han fyller ju 20. Stort Grattis till min älskling!
Lillskruttan ligger och sover nu i sin säng, hon sover även i sin säng på nätterna också. Det trodde jag inte att hon skulle göra förns om någon månad eller så. Hon är verkligen världens bästa jag älskar henne nå otroligt!
Idag när morfar lekte med henne så spratlade hon och skrattade och jag blev så jäkla glad! Det var som ett lyckorus i hela mig, tänk då när hon börjar vara med mycket mer och fatta saker då kommer jag ju svimma av lycka! Vår fina dotter. ♥
JA idag är det ju valborg, vad ska ni hitta på ? Själv ska jag nog bara vara hemma med familjen och ta hand och mysa med Amelia och det har jag absolut INGET emot. :) Några vänner till Marcelo har ordnat någon överaskning så han ska ut ett tag så får vi se när han hittar hem igen. Föresten så är min svärmor här på besök också och hon är ju överlycklig för lillan. Vem är inte det ? haha.


Lilla familjen i den stora familjen

Amelia- Mamma&Pappa älskar dig över hela vårat hjärta!
Fina människa. ♥


Idag är vi lite kalasfina med nya kläder när pappa fyller år. :)

Ha en super bra valborg mina vänner !!! Kram

Mitt liv, mitt allt!


middag

Snart ska vi iväg till farmor och farfar på påskmiddag! Det ska bli trevligt.
Jag ska få en ny header så det är bara att vänta på den, hoppas det inte tar för lång tid bara. Nej nu ska jag klä på mig och lillskruttan, hej på er! ♥

Påsk afton - Grillning och sol!

Idag har vi varit iväg till Pancho, svärfars kompis. Där grillade vi och umgicks allihopa och hade det väldigt trevligt!
Jag Marcelo och lilla Amelia fick ett "påsk ägg" utav Tomas och Marzena. Amelia fick ett gossedjur (kanin) och vi fick lite godis. :) Idag har varit en toppen dag!
(Musses pappa heter Tomas och tomas flickvän heter Marzena) Imorgon tror jag att vi ska iväg till Tumba om jag orkar, för att hämta bröstpump hemma hos Marzena. Har en väldig mjölkproduktion så måste börja pumpa ur lite.
Nä nu måste jag ta hand om mitt lilla liv, ha en toppen kväll kära vänner! Glad Påsk. ♥



♥ mitt liv ♥

Glad Påsk

Nu ligger Amelia i sin egen säng för första gången och sover som en stock, hur gullig som helst. Hon måste snutta på tutten och sen somna på bröstet för att man ska kunna lägga henne i sängen och att hon ska fortsätta sova, hon sover bäst på magen det ser så mysigt ut! Igår sov hon i våran stora säng lika skönt men nu tänkte jag att hon skulle få prova sin egna lilla spjälsäng och det funkar bra som tur är. På nätterna kommer hon dock inte kunna sova någon annanstans än i våran säng ännu. Det ska bli skönt när lillstumpan inte vaknar flera gånger på nätterna för att äta och så, jag älskar verkligen att sova det är typ det bästa som finns så det är lite jobbigt att behöva vakna flera gånger. Menmen, bara hon mår bra så mår jag bra!♥
Imorgon så är det påsk afton, då kommer påsk haren! wihoo. Eller han kanske kom när man var liten bara haha.
Firar ni påsk och hur firar ni det isåfall ? Jag och min familj firar inte påsk nå särskillt. Äter lite godis bara, men det gör man ju fast än det inte är påsk. Påsk Påsk Påsk(?) äsh what ever.


Amelia - 2 veckor

Idag fyller Amelia 2 veckor!
Det har varit grymma 2 veckor, fast det har varit väldigt jobbigt också. Amningen börjar gå bra nu och det gör inte alls lika ont. Amelia sover ganska bra på nätterna, hon brukar sova i famnen tills 12 tiden då äter hon sen byter vi blöja och lägger oss. Det är så mysigt att sova med lillskruttan i sängen, ja hon somnar inte om hon inte ligger med oss i sängen. ♥ Det känns som att vi alltid har haft henne här hos oss, tänk vart har hon varit tills nu lixom ?? Hon är världens bästa dotter!
Jag kan stå och bara råkolla på henne i flera minuter utan att bryta blicken, hon är så fin, underbar, söt helt enkelt världens konstverk som jag haft i mig i 9 månader, helt sjukt men ändå så himla coolt!
När jag var gravid så tyckte jag det var grymt jobbigt, jag ville bara föda så jag slapp magen och allt sådant. När jag väl fött blev jag ledsen för jag inte hade någon mage kvar och inte har någon liten parvell i magen längre! Det känns fortfarande väldigt tråkigt, jag vill vara gravid igen. Det känns så konstigt att Amelia har legat i min mage, hon är liten men ändå stor på något sett. Att hon har fått plats i min mage! Eftersom jag inte är så stor så måste hon letat ihop knöglad som en sten lixom.



Mamma älskar dig mest utav allt i världen, hjärtat!♥

Nu är hon här !

Har inte haft någon tid att skriva blogg, men nu är hon iallafall här och hon är helt underbar!!! Världens finaste lilla flicka!♥♥
Nu i början är det lite jobbigt eftersom jag har ont överallt efter förlossningen och brösten ömmar som F**N! Längtar tills allt har läkt och ammningen kommer igång ordentligt, vilken lättnad det kommer att bli.  Men vi mår bara bra annars. :)
Förlossningen var en riktig upplevelse! Det var grymt, fast det gjorde grymt ont menmen. Det tog 5 timmar efter inskrivning från 07.27-12.27 då var mitt lilla hjärta ute i världen!♥2011-04-06
Det är kärlek säger jag bara, jag älskar henne så otroligt mycket så det inte går att förklara! Min fina lilla dotter. ♥

Kram på er!


1 vecka kvar till beräknad födsel

Räknar ner.. Dagarna blir färre och färre, men ändå så känns det som att det tar lång tid. Jag kommer ihåg när jag stod och höll på att måla om rummet. Tanken jag hade då var att jag ville stå med mage och hängselbyxor, städknut på huvudet och måla. Vad kommer ni att tänka på när jag säger det ? Typ från någon reklam, film eller något. Väldigt gulligt! Men min mage var näst intill platt då. Jag tänkte ofta på just dom här dagarna jag är inne i nu, när det kan hända när som helst. En vecka innan beräknad födsel, helt otroligt. Det som är så himla skönt det är att jag faktiskt inte är pirrig eller rädd alls, jag tar varje dag, timme, minut, sekund som den kommer. Förvärkarna har börjat lite då och då, igår hade jag ont till och från i magen i kanske 20 min. Men inte alls lika kraftigt eller lika långa och jobbiga som jag haft för ca 3-4 veckor sen, då jag åkte in till förlossningen på kontroll. Allting är nu klart inför hennes ankomst. Det är bara lite småsaker som fattas, dvs termometer alvedon nattlampa och sånt där småplock. :)
Snart kommer förhoppningsvis kusinvitamin hit med sin kärlek och hälsar på, senare ska jag träffa Freja! Hoppas ni får en toppen dag. Massa kärlek till er♥

Vecka 38

Vecka 38+5
2011-04-04

 

♥♥♥


9 dagar kvar!

9 dagar kvar till beräknad födsel!
Hon kan födas när som helst kära vänner!
♥♥♥