internet hit o interner dit

Internet kommer tillbaka vilken dag som helst så  då slipper jag låna Elins data hela tiden! Det finns verkligen ingenting att göra hemma när inte internet funkar, när det funkar då tänkter man inte på det något mer då kan man åka hem utan problem. Men när det inte funkar så vill man inte ens hem de finns inget att göra haha! knasigt..
Ska väl börja promenera hemåt om ett tag, är jätte trött. Juste mina naglar dom vart bra, de tog 3 timmar men hon som gjorde det på mig går i kursen nu så hon är ju nybörjare än så det tar lite längre tid. En nagel vart lite för tunn så den kunde man böja och de tålde inte jag så jag bröt av den, men dom blev jätte bra annars! :)

Vi hörs imorgon om jag har tillgång till data! God natt ♥

Och så var det de där med rubrik ..

Sitter hemma hos Elin just nu, snart ska vi iväg till bussen och åka till Järna. Har vartit hos barnmorskan och tagit prover och sånt där. Nu har jag lågt blodvärde så jag måste äta järntabletter. Annars var allt bra, vi lyssnade även på lillans hjärta, och det lät och slog som det skulle! :)
Eftersom inte jag kan lägga in några bilder så kan ni iallafall få en super bra låt! enjoy ;)



Vi hörs senare mina vänner, kram på er!

Internet urfunktion...

Har fortfarande inget internet hemma, så vi får se när jag skriver ordentligt igen. Tänkte visa lite bilder och berätta om min julhelg! Just nu sitter jag hemma hos Elin, hon ska packa lite kläder sen ska vi röra oss hemåt. Hon ska sova hos mig idag (passar på medans pojken min sover hos sin kusin) ääh så får man inte säga hihihi! Imorgon ska jag iväg till barnmorskan, vet inte riktigt vad vi ska göra men antagligen prata och sånt där. Sen ska jag och Elin iväg till järna för jag ska göra nagel förlängning efter det får vi se vad som händer.. och fötter ;)
Den här gravidsaken här på sidan är lite knasig, imorgon har jag gått 25 fulla veckor eller jo den kanske visar rätt för imorgon är jag ju inne på vecka 26.. aa jo men det kan stämma.  
ni får ha det grymt så länge så skriver jag väl någon gång snart !
kram på er

god fortsättning !

Under julhelgen har jag mamma pappa och en av mina bröder varit hos musses mamma uppe i söderhamn. Umgicks och åt massa gott! Vi åkte dit på julafton vi kom iväg ganska sent kl 20.00 och va framme typ 23.00, det va riktigt oväder på vägarna omkörnings filen hade snöat igen helt och det var massa snörök plus snöstorm man såg nästan ingenting. Plus så va det 2 idioter som körde om och det kom massor med snörök så man såg inget hela rutan va vit så vi fick bromsa in nästan stanna för man såg inget på kanske en halv minut det var läskigt kan jag lova! Men alla är i väl behåll så det är bra :) skriver detta inlägg ifrån min mobil eftersom min "smarta" Bror skulle fixa rautern(stavning) byta den till någon annan och nu funkar skiten inte överhuvudtaget man blir så irriterad! Jag tänkte skriva om helgen lite mer i detalj och mina julklappar o sånt, det får jag göra imorgon om Internet vill funka :) just nu sitter jag och kollar på beck - levande begravd. Så vi hörs imorgon mina vänner! God natt.<3

God Jul

Ska inte skriva så mycket nu skriver imorgon, men kan berätta iallafall att idag har vi vart iväg från 2 till halv 10. Så jag är ganska slut i hela kroppen, jag kan verkligen inte låta bli att köpa saker till Amelia. Det går bara inte, så idag fick jag med mig lätt den sötaste bodyn som nånsin har tillvärkats, och ett par vita strumpbyxor. (och alla andra julklappar såklart) Nu ska jag sätta på mig myskläder och kolla film!
Hoppas ni får en underbar julhelg för det kommer jag ha!
God jul & Gott Nytt År mina vänner!



Julklappar julklappar

Godmorgon kära läsare! Imorgon är det äntligen julafton, som man har längtat efter. Nu ska jag snart åka iväg ner på stan med min mamma och min bror. Kommer nog bli massa kassar fulla. Sen ska vi även åka till Rusta och Elgiganten :) Jag älskar verkligen att handla!!

Ni får ha det så bra så länge. skriver senare :)♥

Kläder till lillan

Jag håller på att kolla runt lite på Lindex H&M och KappAhl. Hittade lite saker men inte så värst mycket men tänkte lägga upp bilder på det så får ni säga vad ni tycker!
Svarta Tights.
Svarta eller bruna mysbyxor.
Tänkte på den här typ Overall, men vet inte om jag ska köpa den eller inte den finns i grå färg också.
Och så har jag beställt :





Kommentera vad ni tycker!!! :)
Hörs senare, ♥

Vecka 24

Nu märker man att lillan börjar bli stor. Hon har börjat sparka jätte mycket och upp på revbenen, det gör inte ont än men när hon väl tar i eller blir längre så lär det göra ont! Fixade nån cool sak här på sidan som visar hur stor hon är och vilken vecka jag är i rätt fränt. Eller ? :D
Nu ska jag ut i den förbannade kylan och handla.. usch va kallt det kommer bli.




Jag läser en kanon bra blogg, den är verkligen grym. Det är en tjej som precis fött.. iallafall ni kan läsa själva, jag läste hela hennes förlossning jag är lite nervös nu :o haha men det ska nog gå bra när jag ska trycka ut den lilla! o herre.. ♥ http://madeleiene.blogg.se/

Parfym Fabrik - Ja visst!

När zabina hade kommit så tog vi det lugnt några timmar, sen fixade jag mig och så åkte vi till stan. Käkade på Nansy´s idag med - tacotallrik! :D mums. Visade zabina parfymen jag vill ha, för det finns typ en fejk sån men dom luktar inte helt helt helt likadant men inte stor skillnad. Älskling undrar hur mycket den kostar, tror ni jag smartskallen själv kommer ihåg att kolla det ? neeej! snacka om att vara trög.. Och det är typ 3dje gången jag går och kollar på den parfymen (sprutar några sprut på mig)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, fixa lite här hemma kanske sen ska jag hoppa in i duschen med älskling, mycket mysigt! :)
Jag vill ha många parfymer, men dom här två mest. Men jag har bara önskat mig ↑ den i julklapp. :)




Ha en underbar kväll!♥

20dec

Vaknade för inte så länge sen, mycket skönt att sova! :)
Snart ska jag sätta igång en tvättmaskin och vänta på Zabina.
Va ska ni göra idag??
Igår kväll tog jag eller ja älskling fick ta kort på min mage, otroligt nog så vart den bilden väldigt bra. ♥





Vi hörs senare mina vänner! Ta hand om er. ♥

Etta i topplistan!


Löve

Idag har jag träffat finaste Emelie, vi åkte ner på stan och käkade på Nancy´s. Jag käkade Tacotallrik, as gott!
Det har varit en trevlig dag/kväll med dig hjärtat :)!
Nu ska jag bara ta det lugnt, är helt slut alltså. Blir nog att sova tidigt ikväll.
Sötunge !♥

Hörs imorgon mina vänner!♥

Morgon.

Vaknade för en stund sen, sitter och äter frukost just nu :) Dagen har precis börjat så har inte så mycket att skriva om men vi får se va dagen har att erbjuda! :)
CiAo♥

Tråkig dag

Om 6 dagar är det julafton, längtar jätte mycket :) Fast det tråkiga är att min bebis åker upp till sin mamma den 23dje och jag ska dit den 25de, får va utan honom 2 dagar.. inte kul inte kuuul! :(
Ja va händer idag då ? ingen aning .. Får se om melinda hör av sig efter hon vart hos sin bror :)
Just nu sitter jag bara och lyssnar på jul musik.. kul? nää.. :/ Kan inte göra så mycket eftersom min bror lånade mitt busskort för att åka till stan och köpa julklappar. :)
Kanske inte så roligt inlägg men tråkig dag-tråkigt inlägg ;)
Hoppas nästa blir lite roligare!
Bjuder på en bild iallafall :)


För kanske 2 år sen? kräftskiva hemma hos Zabinas moster. Det var mysigt!
Ta hand om er ♥
Jag älskar dig bästa pojkvän!♥

Dagens

Ska väl ta ock skriva ett litet inlägg till er :) Idag hade jag inget planerat att göra skulle typ bara vänta tills älsklingen jobbat klart och så skulle jag följa med honom till sthlm. Men ja som sagt så behövde min kusin lite hjälp med rummet så jag åkte dit, men det va nästan klart när jag kom så. Till middag blev det tacooos! Grymt gott var det. Propp mätt.
Sen åkte vi en sväng till hennes kille bara kolla lite på robinson, sen kom pappa och hämtade mig :)
När vi låg och kollade på robinson så sparkade bebis mycket så melinda kände på magen och hon blev överlycklig hihi, det är så underbart!
Nu ska jag masa ner mig i soffan och äta lite snacks o mums! Hoppas ni har en trevlig kväll.
Nattinatt♥

.

Nu ska jag springa iväg och fixa mig, kusin vitamin behöver hjälp med sitt rum så jag ska åka dit och hjälpa henne! Det va hon som fick min gamla säng nu när jag fått en ny :)
Hörs senare ♥

Till dig från mig!! :-*






// Elin



Julstämning

En liten förändrig ? jaa visst, lite mer julsämning och ändrat textstilarna. Fick hjälp av gulliga Elin :)
Idag tycker jag att jag har varit väldigt duktig. Jag har storstädat hela mitt rum, hjälpt mamma att julpynta hela lägenheten och sätta upp julgranen, dammsugit hela köket och bakat knäck. AWESOME! :D
Trodde inte att knäcken skulle bli bra utan att dom skulle bränna fast men nej du det gjorde dom inte dom blev hur bra som helst!
Första försöket

Jahaja va ska jag skriva mer då .. den 23 ska jag och mamma köpa lite nya julsaker och julklappar, vet exakt vad jag ska köpa till family min! hihi. :)
Ni får börja kommentera lite hallå. Jag är lite nyfiken på erat också, så kom igen nu :O
Bjuder på en ganska gammal bild, från förra vintern. Minnen!
Hörs imorgon god natt mina vänner! 

Glöm inte..

.. ATT REGISTRERA ER SITETALK !!

Funkar tydligen inte nu på youtube att få den koden man behöver för att lägga upp ett klipp, så ni får länken till låten så får ni gå in och kolla själva! Jätte ful video verkligen men låten är skön :) http://www.youtube.com/watch?v=VvOlGq2waog
Skriver sen !♥

I väntan på lyckan..



Här har ni bilden, magen är större i verkligheten! Hoppas ni blir nöjda :)
Ha en bra kväll ♥

SiteTalk - De Nya FaceBook !

För inte så länge sen så startade en ny hemsida som heter SiteTalk. Ännu så är den bara i bebis stadiet, det är precis som Facebook FAST mycket bättre. På denna sida kan man även köpa saker, väskor smycken mobiler - allt mellan himmel och jord. Plus så finns det människor över HELA världen, som man kan prata med om man nu skulle vilja det med hjälp av google translate som den sidan sammarbetar med.

Klicka på den här länken och registrera er! Det har jag också gjort. http://www.sitetalk.com/register?sponsor=gabbe1

 

Precis som Facebook men MYCKET bättre, fortfarande under uppbyggnad finns även möjlighet att tjäna pengar om man skulle vilja.


Man får poäng för alla man värvar in på denna sida som man senare kan köpa olika saker för finns bland annat mobiler, kläder, tvn. och mycket mer som jag nämnde högre upp.

 

Finns ingen andledning till att inte registrera sig ! :D
(Är det något ni inte förstår eller undrar över så är det bara att ta kontakt med mig!)



Till er som vill se min mage så ska jag ta kort på den idag och förmodligen lägga i upp den idag också. Men jag blir aldrig nöjd med bilderna, den blir midre på kortet än i irl. Men jag ska iaf ta idag och så får vi se om den kommer upp idag eller imorgon! :)
Ha en toppen dag ! ♥
Big Love /m

Tisdag 14 dec

Igår skulle jag varit med Elin, men så skriver min bror till mig att han hans typ tjej och hennes son ska komma. Så fick säga till Elin att vi kunde träffas senare.. men såklart så kommer dom inte och elin skulle träffa sin kille så tiden sprang iväg, hade fixat mig och allt till ingen nytta jätte skoj! menmen :)
Idag hoppas jag att de blir av att träffa elin iaf en stund, lite senare orkar inte riktigt just nu. När jag fått mina låtar som en kompis skickar så ska jag nörda sims! ;)
Nu får ni börja kommentera lite meraa hörrni! kommentera vad som helst, frågor, om ni undrar ngt va, eller om jag ska skriva om ngt speciellt vad som! :)

Jag tipsade om Carolines blogg, har ni kollat in den än? om inte, GÖR DET riktigt bra! :D
Nu tills låtarna är klara så ska jag läsa igenom några bloggar! ha det bra alla people ;)♥

Skönhets sömn på hög nivå

Fick hem min nya säng igår, den är grymt skön att sova i alltså. Men fick sova ensam i den inatt tråkigt dock. Jaa.. va händer idag da, ska vänta tills min älskling kommer hem sen ska jag vara med han ett tag & efter det ska jag vara med Elin! Har inte träffat den skruttungen på jätte länge. Sen får vi väl se :)
Jag vill dela med mig utav detta, JAG HAR NOG SVERIGES SÄMSTA DATA! Blir så irriterad. :)

Vaknade runt 11, sen dess har lilla pluttan sparkat och härjat runt ordentligt! Nu ligger hon nog och vilar o sover så fint hihi. :D
För er som missat det så är det ju jul snart! Vad önskar ni er ? här är lite saker jag önskar mig. :)

  • Digital kamera
  • Pengar så jag kan göra 2 nya tattoos
  • Parfym, Dolce & Gabbana "The one"
  • Kläder
  • Saker/kläder till Amelia
  • Spegel, Tavlor
  • TungPiercingar (stavar, kulor)
  • Spel till Playstation3
  • Filmer
Det är några grejer jag önskar mig! :)
Ciao♥

Nordpoolen

Det är fan så jävla kallt ute! Klär man på sig så fryser man ju inte men va fan jag orkar inte ta på mig 5 par tights. Inte ens 2 par räcker lixom.. -10 grader, stannar nog inne idag!
Alltså tänk va skönt att åka iväg till något varmt land steka på stranden och bada i havet, UNDERBART. Hatar denna kyla.
Cailey som jag brukar vara barnvakt åt, hon hennes syster och deras mamma är i Mauritius nu, det är ett eget land men det ligger i Afrika, PARADISET, fyfan va skönt dom ska vara där i 3 månader. Dom kommer väl hem i slutet av januari eller något. Caileys syster Caroline skriver varje dag om dagarna på Mauritius, jätte intresant tycker jag. ni kan också kolla in den bloggen, klicka här!
Hörs ♥

Elov & Beny - Kändisar


större blir man

Ja.. det är ju inte bara magen som växer. Även brösten och rumpan så det är nog dags att köpa lite större BH. Men mina troser passar än och hoppas dom kommer göra det hela tiden för så mycket växer väl inte rumpan, eller? Kommer bli dyrt annars ! haha :)
Ska byta kläder och åka ner till stan (hoppas älsklingen följer med!)
Ha det bäst friends! ♥

Bebis bebis!


Fick barnolja och shampooo av Fanny och så köpte jag nappar :D
LOVE!♥

Bytt tillbaka blogg

..För tycker ändå att den här är bättre. (men det är den ju inte!)
Har precis kommit ur duschen nu ska jag bara ta det lugnt om inget annat händer. :)
Man har ju börjat bli en riktigt tjockis alltså! Älsklingen klagar på att jag väger massa gemfört med innan, och pappa säger att jag blivit rundare om ansiktet. Det är nog ett bra tecken eftersom förut var jag ju väldigt smal, är jag kanske nu med men väger faktist 51 NU!
Och vill ni veta en sak? Idag har jag varit och tagit vaccin emot årets influensa, (Har JÄTTE ont i armen) Min barnmorska sa att det va bra om jag tog den sprutan eftersom jag tillhör "riskgruppen" nu när jag är gravid. Så.. sagt och gjort!

Jag fick för mig nu att jag ska springa iväg och ta kort på Amelias kläder som ett par har jag köpt och så fick vi en byxa och tröja med Tiger ifrån nalle puh av Melinda med familj! gryymt söta. Så nu ska jag göra det så lägger jag in bilder på det om ett tag. Ciao ♥